Servicii web complete pentru afacerea ta

Dezvoltare aplicații mobile (Android & iOS)

Interacționați direct cu actualii și potențialii clienți apelând la multitudinea de oportunități pe care le oferă aplicațiile mobile ANDROID sau iOS.

Software mini ERP firma gaze

Sistemul informatic (software ERP firmă gaze) este conceput pentru a simplifica, automatiza și centraliza activitatea firmelor care oferă servicii de verificare gaze, revizii gaze, verificări tehnice periodice (VTP) ale centralelor termice si alte servicii tipice firmelor din domeniul gazelor naturale. Este dedicat firmelor care au echipe trimise pe teren in vederea prestării de servicii tipice pentru clienți persoane fizice sau juridice și se adresează atât firmelor de dimensiuni mici (cu 1-2 echipe pe teren), cât și celor medii și mari cu zeci de echipe pe teren, care activează în întreaga țară.
Scopul acestui mini-ERP (program gaze) este de a avea întregul flux informațional al societății stocat într-un mediu securizat și accesibil (de pe computer, tabletă sau telefon), de a optimiza timpul de reacție al operatorilor care preiau comenzi și de a automatiza cât mai multe procedee (generarea de documente tip, crearea de rapoarte și statistici, notificarea prin email sau SMS a clienților, urmărirea fluxului financiar al companiei și multe altele). Astfel eliminați excelurile, documentele word sau alte notițe pe care le aveți, utilizând un singur sistem capabil de a prelua toate procedurile din firma (cu excepția contabilității, care rămâne un domeniu distinct).

Jocuri HTML5, concursuri online

Jocurile personalizate HTML5 pot reprezenta o soluție inovatoare in cadrul unei campanii de promovare online a unui produs sau serviciu. Jocul poate funcționa ca un concurs online integrat în site, sau poate rula într-o aplicație Facebook sau într-un banner web interactiv.

Realizare magazin virtual

Avem soluția potrivită pentru vânzarea online. Dezvoltăm magazine online performante sau cataloage de produse, concepute în funcție de specificul afacerii tale, optimizate pentru motoarele de căutare.

Realizare site, web design

CMS dedicat, SEO integrat și design responsive pentru o experiență de navigare optimă indiferent de dispozitiv.

S.E.O. și promovare online

Strategii de durată pentru a oferi vizibilitate maximă în fața potențialilor clienți prin campanii Google AdWords, optimizare S.E.O. și promovare online.

Portaluri web

Dezvoltare de portaluri online cu resurse și funcționalități complexe.

Aplicații mobile cu Realitate Augmentată și Realitate Virtuală

Dezvoltarea de aplicații mobile cu Realitate Augmentată și Realitate Virtuală reprezintă cel mai nou trend în materie de promovare.

Sisteme informatice la cerere

Dezvoltarea de aplicații software custom, baze de date, aplicații intranet.