Servicii web complete pentru afacerea ta

Dezvoltare aplicații mobile (Android & iOS)

Interacționați direct cu actualii și potențialii clienți apelând la multitudinea de oportunități pe care le oferă aplicațiile mobile ANDROID sau iOS.

Realizare magazin virtual

Avem soluția potrivită pentru vânzarea online. Dezvoltăm magazine online performante sau cataloage de produse, concepute în funcție de specificul afacerii tale, optimizate pentru motoarele de căutare.

Jocuri HTML5, concursuri online

Jocurile personalizate HTML5 pot reprezenta o soluție inovatoare in cadrul unei campanii de promovare online a unui produs sau serviciu. Jocul poate funcționa ca un concurs online integrat în site, sau poate rula într-o aplicație Facebook sau într-un banner web interactiv.

Realizare site, web design

CMS dedicat, SEO integrat și design responsive pentru o experiență de navigare optimă indiferent de dispozitiv.

S.E.O. și promovare online

Strategii de durată pentru a oferi vizibilitate maximă în fața potențialilor clienți prin campanii Google AdWords, optimizare S.E.O. și promovare online.

Portaluri web

Dezvoltare de portaluri online cu resurse și funcționalități complexe.

Aplicații mobile cu Realitate Augmentată și Realitate Virtuală

Dezvoltarea de aplicații mobile cu Realitate Augmentată și Realitate Virtuală reprezintă cel mai nou trend în materie de promovare.

Sisteme informatice la cerere

Dezvoltarea de aplicații software custom, baze de date, aplicații intranet.

Tururi virtuale 360° - Fotografie

Tururi virtuale 360° pentru o prezentare interactivă a spațiilor interioare și exterioare (pensiune, restaurant, hotel, sediu firmă). Fotografie profesională de produs, fotografie de eveniment și de interior.

Servicii conexe

Servicii IT suplimentare necesare unei abordări complete pe domeniul online.