Jocuri HTML5, concursuri online


Propunem clienților nostri metode moderne și eficiente de promovare online prin

jocuri HTML5

,

concursuri online

și

aplicații mobile

.

Tema jocului HTML5:
Pornind de la specificul activității, noi propunem scenariul unui mic joc capabil să atragă clienții.

Detalii despre jocurile HTML5:
 • Jocul poate funcționa sub forma unui concurs online sau ca o

  aplicație interactivă

  .
 • În aceste

  jocuri sau concursuri online

  utilizatorul trebuie să parcurgă anumite etape, să folosească mouse-ul (drag & drop) sau tastatura (săgețile), să miște obiecte, să finalizeze o sarcină într-un timp limitat, să adune anumite obiecte ori să termine de parcurs un circuit (dacă vorbim despre jocuri cu mașini, biciclete sau alte vehicule).
 • Jocul HTML5

  sau aplicația poate fi optimizată pentru a rula pe dispozitive mobile, utilizand senzorii telefonului sau tabletei. Astfel, dacă telefonul are giroscop încorporat, se pot dezvolta jocuri în care personajul se mișcă doar prin înclinarea dispozitivului.
 • Se pot realiza jocuri în care interacțiunea cu și între obiecte să se facă în mod realist pe baza legilor fizice. Folosim software care simulează proprietățile fizice (greutate, frecare, ciocniri).
 • Grafica jocurilor HTML5 poate fi în genul jocurilor distractive cu personaje animate sau utilizând imagini reale ale produselor. De asemenea poate fi dezvoltată o grafică minimalistă-simbolică.
 • În acest moment dezvoltăm jocuri HTML5 2D. Urmează ca în viitor să dezvoltăm și aplicații 3D.

Aplicațiile interactive, jocurile HTML5 și concursurile online pot rula sub diverse forme:
 • În cadrul site-ului, așa cum în site-ul nostru pe homepage apare animația interactivă.
 • În aplicații Facebook.
 • În campanii de promovare prin banere web interactive (întreaga aplicație poate funcționa într-un banner web).
 • Sau se poate dezvolta un website dedicat unde să funcționeze

  jocul HTML5

  sau

  concursul online

  .

Studii de caz
Dacă sunteți o firmă care dorește promovarea unui nou model de mașină (care dispune de un sistem de tracțiune deosebit) sau dacă sunteți, să zicem, un producător de anvelope de iarnă, vă putem propune un joc în care simulăm frecarea diferită a modelelor de anvelope pe un teren dificil. .

Dacă se alege sistemul de tracțiune sau cauciucurile promovate, mașina se va conduce ușor pe gheață. Altfel ea va patina și va produce accidente neputând să evite obstacolele.

În felul acesta, mesajul campaniei va fi unul testat în mod virtual prin intermediul jocului într-un mod distractiv și va fi reținut mult mai ușor de către clienți.

Vezi demo promovarea unui nou model de mașină

Dacă se doreste promovarea unui anumit tip de acoperiș, un scurt joc interesant este acela în care trebuie protejată casa indiferent de condițiile meteo simulate grafic: furtună de vară cu grindină și fulgere, ninsori abundente pe timo iarnă.
Pentru acțiuni este alocat un timp limitat în care jucatorul are la dispoziție mai multe variante de acoperiș care pot fi mutate cu ajutorul mouse-lui, inclusiv variantele de acoperiș promovat.

Vezi demo promovare acoperiș

Indiferent de domeniul de activitate, îți propunem un joc inspirat din propria afacere, care va evidenția serviciul sau produsul promovat.

Se poate dezvolta un concurs online în care cei înscriși trebuie să termine diverse operațiuni într-un timp limitat. Ulerior pe baza clasamentului, se pot oferi premii, vouchere cadou sau alte facilități.

Prezentare demo: personajul se conduce din taste și trebuie să nimerească vrăjitoarele; trage utilizand mouse-ul; poate sări – tasta 'space'; colecteaza proiectilele lansate de avion.

Vezi demo concurs online

Concurs online - AXN ÎN ACȚIUNE desfășurat în vara anului 2015 dezvoltat pentru Icon Advertising.

Sistemul informatic a fost dezvoltat pentru 3 canale: AXN, AXN BLACK și AXN WHITE și a fost sincronizat cu grila de program a posturilor TV.

S-au executat trageri la sorți automate la ore prestabilite pentru desemnarea câștigătorilor zilnici si săptamânali precum și a finaliștilor pentru extragerea finală.