S.E.O. și promovare online


Prin

optimizarea site-ului sau a magazinul online (S.E.O)

se urmărește listarea pentru anumite cuvinte cheie în primele pagini din motoarele de căutare (Google). Procesul de optimizare trebuie realizat cu atenție, pe baza unei analize clare și amănunțite.

Pentru fiecare site dezvoltăm strategii personalizate raportate la obiectivele fiecărui client, la domeniul de activitate și la resursele disponibile, strategii care vor conduce la:
  • creșterea numărului de vizitatori unici si de pagini accesate
  • atingerea obiectivului propus (creșterea vânzărilor, creșterea numărului de abonați, creșterea numărului de descărcări, etc.)
  • poziționarea site-ului între primele rezultate la cautarea în Google
  • creșterea vânzărilor și profitului
Un duo recomandat:

SEO

(Search Engine Optimization) și

SEM

(Search Enging Marketing). Recomandarea noastră către clienți este să utilizeze concomitent campanii de marketing cu cost-per-click împreună cu cele care măresc traficul organic. Ca urmare SEM va redirecționa un trafic targetat către site-ul tău în timp ce SEO va face ca site-ul să fie accesibil motoareleor de căutare pentru căutările clienților. Oferim ambele tipuri de servicii.

De asemenea propunem clienților metode de promovare online prin campanii de fidelizare a vizitatorilor și clienților prin

aplicații Facebook

,

campanii de newsletter

și

content marketing

.