Tururi virtuale 360° - Fotografie


Turul virtual 360°

reprezintă un instrument modern și complex de prezentare grafică a interiorului sau exteriorului unei încăperi/clădiri, oferind privitorului o vizită interactivă și permițându-i să navigheze de pe desktop, tabletă sau mobil în orice direcție ca într-un joc video 3D.

Turul virtual

se poate transforma într-un mic site de prezentare, sau se poate atașa site-ului deja existent. Într-un tur virtual se poate adăuga planul cladirii, se pot insera ferestre/pagini informative (ca în orice alt website), se pot adăuga filme sau sunete ambientale.

Ce sunt aceste Panorame Profesionale 360 grade?
Definiția simplă: mai multe imagini extrem de largi (wide) realizate cu echipament foto profesional, lipite între ele, care pot fi folosite pentru prezentări online, astfel încât să permită navigarea tridimensională în cadrul acestora. Privitorul se paote roti în toate direcțiile având o viziune de ansamblu.

Cine poate beneficia de acest mod inedit de prezentare? 
Orice agenție imobiliară, pensiune, restaurant, hotel sau sală de spectacol își poate prezenta locația în acest fel, oferind clienților o imagine mult mai clară în comparație cu o galerie foto. 

Care sunt avantajele panoramelor profesionale comparativ cu simple imagini de prezentare? 
Cu toții știm că o imagine spune mai mult decat 100 cuvinte... însă imaginați-vă cât transmite o interfață care permite: navigarea în toate direcțiile printr-o cameră sau zoom pentru a vedea detaliile picturilor de pe un perete. De asemenea ofera posibilitatea asocierii planul cladirii cu imaginea reală sau o plimbare prin interiorul intregului imobil. 

Care sunt avantajele panoramelor profesionale față de filmele de prezentare? 
Putem presupune că vizionați un scurt film de prezentare al unui imobil și la un moment dat apare în cadru un element care vă interesează (putem presupune că este vorba despre un accesoriu...). Ce faceți dacă vreți să revedeți cadrul respectiv? Aveți o singură opțiune: să reluați filmul în sperața că a doua oară veți vedea mai bine acel detaliu. În cazul unei panorame puteți opri imaginea și vă puteți apropia de acel element (ZoomIn).  Panorama sferică surprinde tot câmpul vizual pe o întindere de 360 grade. Deci vă puteți roti în orice direcție și veți vedea ca și când ați fi prezent în acel loc.
Un alt avantaj este faptul că imaginea din cadrul unei panorame are o rezoluție mai mare decât cea a unui film.

Fotografie profesională de produs, fotografie de eveniment și de interior


Pentru a avea succes, promovarea produselor și serviciilor are nevoie de o susținere vizuală corespunzătoare. Imaginile pe care le realizam pot fi folosite cu usurință în orice catalog sau material de prezentare. Ele asigură o

promovare eficientă

și contribuie la o percepție clară asupra produselor, serviciilor sau evenimentelor.

Indiferent dacă vorbim de produsele unui magazin online, imaginile dintr-un catalog sau cele incluse în prezentări media,

fotografia de produs

 este esențială pentru o promovare eficientă și o percepţie clară a clientului asupra produselor oferite.

Pentru evenimentele de companie pe care le organizați (conferințe, expoziții, lansări de produse, cursuri, întâlniri cu partenerii și distribuitorii, etc) veţi avea nevoie de o serie de imagini pentru arhivă și eventual de fotografii pentru materiale de P.R. În plus aceste 

fotografii ale evenimentului

 pot fi postate pe site-ul companiei sau trimise participanților la eveniment.

Realizate cu profesionalism,

fotografiile de interior

(fotografie de arhitectură) pot aduce un plus unei prezentări sau pot fi o completare în cadrul materialelor de prezentare (broşuri, pliante, cataloage).